Konfirmation i Mørke Kirke

Konfirmander ved Mørke kirke

Konfirmationen er en bekræftelse af dåben, og derfor er dåben en forudsætning for konfirmation.
Derudover skal man deltage i konfirmationsforberedelsen for at blive konfirmeret.

Her i Mørke finder konfirmationen sted på 7. klassetrin.

I forbindelse med konfirmationen er det også et krav her i Mørke, at konfirmanden deltager i gudstjenester op til konfirmationen.

Kommende konfirmander:

Går du på Mørke skole og gerne vil konfirmeres, så kan du allerede nu begynde at regne på datoen for den store dag.
I Mørke har vi nemlig besluttet, at konfirmationerne fra Mørke skole ALTID ligger den første søndag i maj.

2022: 1. maj (alle forældrene har ønsket og underskrevet, at konfirmationen bliver rykket til om lørdagen (den 30. april) – godkendt af menighedsrådet)

2023: 7. maj

2024: 5. maj

2025: 4. maj

2026: 3. maj

2027: 2. maj

2028: 7. maj

2029: 6. maj

2030: 5. maj

Konfirmationen er kl. 10.00, hvis der kun er et hold. Ellers er det kl. 9.00 og kl. 11.00, hvis der er to hold.

Informations- og tilmeldingsfolderne vil blive uddelt på Mørke skole.

FDF bærer fanen i Mørke Kirke

Børn og Unge i Mørke Kirke