Aktiviteter ved Mørke kirke

Aktiviteterne er ofte årstidsbestemt, så hold endelig øje med både månedsblade “8544”, Facebook og opslag i byen:

Litteraturklubben læser gode bøger sammen og mødes en gang om måneden og drøfter det, vi har læst. Det er både store spørgsmål og helt dagligdagsting, der bliver vendt over kaffen og rundstykkerne.

Vi mødes den første torsdag i måneden kl. 10-12, og har man lyst til at være med, så kontakt endelig præsten på 51 52 74 46 og hør nærmere.

Det er gratis at deltage.

Strikkeklubben er en gruppe skønne damer, som strikker og hækler dåbsklude til kirken. Ved hver dåb udleveres den klud, den lilles hoved bliver tørret med. Kluden er både en erindringsgave og en understregning af dåbens betydning for menighedens liv og vækst. For uden dåb – ingen menighed.

Har du lyst til at strikke med, så mødes vi den sidste tirsdag i måneden kl. 10-12 i sognegården. Vi serverer kaffe og lidt lækkert – som er ganske gratis. Vi sørger også for garn og opskrifter, men pinde skal du selv medbringe.

Børnegudstjenester ligger i foråret og efteråret – 3 gudstjenester pr. omgang. Vi forsøger os med en fast mødedag, men det er svært, når der foregår så mange skønne ting i vores by. I efteråret 2018 ligger gudstjenesten den anden torsdag i måneden og vi begynder kl. 17.30. Bagefter er der lækker mad som vores husmor, Signe, laver. Det er gratis.