Giv en hjælpende hånd

Søndag d. 9. marts 2014 afholdes der landsindsamling i hele Danmark for Folkekirkens Nødhjælp. Sådan skriver de selv om dagen:

For 16. gang afholder vi vores årlige landsindsamling, hvor hele Danmark, 20.000 frivillige, samler ind til at bekæmpe sult.

Dette års landsindsamling sætter fokus på Etiopien i forbindelse med 30-året for den værste sultkatastrofe i nyere år, hvor en million mennesker døde. Folkekirkens Nødhjælp arbejder i Etiopien, hvor vi yder en langsigtet indsats i kampen mod sult blandt verdens fattigste.

Din indsats gør en forskel! På de 2-3 timer indsamlingen tager, kan du typisk indsamle ca. 1000 kr.

Slut Sult – Det giver en god fornemmelse i maven!

Indsamlingen foregår fra Mørke sognegård, og Rasmus Scharling Toft er indsamlingsleder. Der kan ALTID bruges flere hænder og tag godt imod alle indsamlerne, når de ringer på jeres dør.