Over hele landet lød det, at der var rekordstor søgning om julehjælp denne jul. Det viser behovet i vores samfund og behovet for, at vi alle hjælper til.

Der findes mange fantastiske organisationer, som uddeler hjælp til dem, som har svært ved at få enderne til at mødes i en økonomisk krævende tid. Og Mørke kirke – ligesom mange andre kirker – uddeler også hjælp. I år kunne vi også mærke, at mange søgte hjælp. Og lad mig først sige, at det er en stor glæde at kunne hjælp dem, som har brug for en lille håndsræknings. Og søgningen var stor, men det kan være en stor overvindelse at skulle bede om hjælp. Derfor er det modige mennesker, som i december har kontaktet mig og søgt om julehjælp.

Nu står vi på den anden side af december, og kontoen til julehjælp er tom. menighedsrådet ved Mørke kirke sætter ikke julehjælp (eller menighedspleje, som det egentlig hedder) på budgettet, så vi må finde midlerne andre steder. Og her kommer I ind i billedet. For vi har brug for jeres hjælp:

Kan du undvære lidt, som kunne gøre en enorm forskel for andre, så hjælp endelig til og sæt penge ind på menighedsrådets konto “Menighedspleje” i Rønde Sparekasse: 9354-0000254583

Al hjælp modtages med stor taknemlighed!

Til kommende arrangementer og sogneaftner vil det også være muligt at hjælpe til. Hold øje med opslag og pressemeddelelser.