Søndag d. 3. nov. kl. 19.30 i Sognegården

3707389-kirkegrdAlle Helgen er en gammel skik, og kaldtes tidligere Alle Sjæles dag. Mange kirker landet over holder fast i denne tradition ved at bruge dagen til at sende en særlig tanke til og tænde lys for de mennesker, vi ikke har blandt os længere. Vi tænker med sorg på det tab, vi har lidt. Og med taknemmelighed på, hvad vores døde har betydet for os i vores liv og i vores fællesskaber.

Alle Helgen aften inviterer Mørke kirke til Alle Helgens gudstjeneste, hvor netop sorgen og savnet får plads, men hvor også håb og taknemlighed danner modvægten.

Vi vil tænde lys under gudstjenesten, og jeg vil læse navnene op på alle døde fra Mørke sogn siden sidste Alle Helgen. Efter gudstjenesten vil der være mulighed for at gå ud og tænde lys på kirkegården. Der vil blive uddelt lys, men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe egne lys, blomster og lignende.

Alle er velkommen.